Месечни награди от Православие.БГ

Месечни награди от Православие.БГ

ochakvaiteОт 17 март 2015 г. Православие.БГ стартира нова инициатива, целяща да стимулира най-активните читатели на сайта.

Награди

Всеки месец ще подаряваме по една православна книга на издателство „Омофор“, като наградените ще могат сами да посочат книгата, която искат да получат. Можете да изберете да получите „класическа“ книга или книга в електронен формат.

Как да участвате?

Наградите са за потребители на сайта, които активно споделят прочетеното в социални мрежи и по други начини. С подарените книги искаме да благодарим на всички, които ни помагат да стигнем до повече хора.

Първата фаза на инициативата е посветена на популяризирането на нашата кампания „Православни книги – с помощ от вас“, която обявихме по-рано тази година. За да се включите, е необходим само валиден е-мейл адрес и активни профили в социалните мрежи. Всяко споделяне на линк към кампанията, както и допълнителни действия (харесване на страницата ни във Фейсбук, изпращане на линк на приятел и др.) Ви носят точки, които системата Sweepstank отчита като Ваш резултат, с който ще можете да получите награда в края на всеки месец.

Във формуляра по-долу въведете е-мейла и името си. Обърнете внимание, че тази информация ще е нужна по-късно, за да Ви идентифицираме като реален потребител и евентуален награден, който трябва да получи наградата си :-). Също така, запомнете е-мейла, с който сте влезли първоначално, за да можете да проверявате натрупаните от Вас точки в системата. За всяко действие от активното меню (споделяне във Фейсбук, в Google+, в Twitter и т.н.) натрупвате точки. За да участвате в класацията и получите награда, е необходимо да преминете прага от минимум 50 точки (прагът се постига много лесно, достатъчни са няколко споделяния във Фейсбук). Месечният победител ще бъде читателят с най-висок резултат. Въведеният от Вас е-мейл няма да бъде използван извън целите на тази кампания.

Възможностите за споделяне ще се появят, след като се логнете с избрания от Вас е-мейл и парола. Можете да споделяте многократно, като за някои споделяния има ограничения (не повече от веднъж дневно за Фейсбук например).

Тъй като всяко действие по споделянето на съдържание трябва да бъде проверено, моля попълвайте коректно съответните линкове към публикациите, които сте споделили. Също така, имайте предвид, че точките Ви ще се увеличат едва след проверка от администратор, така че бъдете търпеливи.

Screen Shot 2015-03-19 at 9.31.09 AMНапример, за да проверим дали коректно сте споделили публикация в Twitter, трябва да вмъкнете (paste) във формуляра коректната връзка към публикацията си. За целта, копирайте линка от часа на публикацията и я вмъкнете в полето (виж снимката). По същия начин се копират връзките от споделяния във Фейсбук и Google+.

В края на всеки месец ще обявяваме резултатите. Ако желаете, можете да получите наградата си, без да бъде обявявано Вашето име. За избор на награда, можете да разгледате изданията на ИК Омофор – издателството е едно от най-активните православни издателства в България.

Кампания от Sweepstank